Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Besteparagnosten.nl


  Mediums in Belgie bieden u inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op besteparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately our conversation was cut again due to a technical issue I am really sorry about that. I will call you soon because you are amazing, what you can see in detail with a lot of accuracy is beyond imagination, definitely you are the best of the best. Maria your Italian customer.




Ervaring van Maria met medium Nellekke   Ervaring van Maria met medium Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Ze voelt het heel goed aan, ik hou je op de hoogte. Liefs Brandy.




Ervaring van Brenda met medium Negilia   Ervaring van Brenda met medium Negilia   Ervaring van Brenda geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Wauw een lief duidelijk en snel invoelend medium.

Ik heb Bhartie net voor het eerst gesproken. Kan enorm sterk invoelen.

Dank u wel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Bhartie   Ervaring van Karin met medium Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is een kei . Weet waar ze het over heeft. Verleden en heden hebt je goed aangevoeld. Had je niet kunnen weten. Ook voor de toekomst zeg je telkens hetzelfde. Tot nu toe klopte het en nu afwachten of dit ook zo weer is. Ik laat t je weten. Dank je. Amina.




Ervaring van Amina met medium Bo   Ervaring van Amina met medium Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met medium Marja   Ervaring van Nella met medium Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Zo geweldig en herkenbaar,
Hoe je mijn dochters wist te omschrijven verwarmend.




Ervaring van Babs met medium Evs   Ervaring van Babs met medium Evs   Ervaring van Babs geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Prachtige vrouw om mee te praten. Zo aangenaam en rustgevend . Als de voorspelling uitkomt laat ik zeker iets weten. Bedankt. Ze weet heel juiste dingen te vertellen. Van de maagd.




Ervaring van Sonia met medium Leandra   Ervaring van Sonia met medium Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Lieve Marja, wat ben je een lieverd, en begripvol.
Dankje wel voor het verhelderende reading.
Ik laat het weten.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium Marya   Ervaring van Daphne met medium Marya   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Ha die Yoshua, nadat ik mijn naam had gezegd, wist je precies te benoemen over welke onderwerpen ik vragen wilde stellen. Wow, ik kreeg meteen kippenvel. Je kan goed invoelen op mensen en situaties, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mensen/zaken die mijn pad hebben gekruist en in mezelf. Heel fijn dat je hebt uitgelegd wat de les voor mij daarin is. Voorts nam je een kijkje voor me in de toekomst, zonder een tijd mee te geven (ik ben benieuwd). Dit alles met de nodige humor. Het is ongelofelijk wat jij allemaal wist te vertellen, het klopte als een bus. Ik ben onder de indruk. Je bent een vakman Yoshua.

Hartelijke groet,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Yoshua   Ervaring van Karin met medium Yoshua   Ervaring van Karin geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Je voorspelling is uitgekomen. Dank je wel Salina. Ik hoop je gauw weer te spreken. Dikke X.




Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem met medium Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Dankjewel Beau dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.




Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Julia
  Ervaring met medium Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring.wowwwwww .. Ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met medium Julia   Ervaring van R met medium Julia   Ervaring van R geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met medium Maakali   Ervaring van Ellen met medium Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Julia
  Ervaring met medium Julia
  Lieve Julia,
Ik heb gisteren gesproken over mijn werk. Jij zei letterlijk het zal mij niet verbazen als je morgen een bericht gaat krijgen dat je aangenomen bent. Niet te geloven maar krijg vanmiddag een telefoontje dat ik mag beginnen. Wat heb jij een mooie gave, overal heb je een antwoord op. Nogmaals dank je wel spreek je snel. Dikke kus Linda.




Ervaring van Linda met medium Julia   Ervaring van Linda met medium Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met medium Sara   Ervaring van M. met medium Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hi Joke, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M met medium Joke   Ervaring van M met medium Joke   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Een leuke en lieve en geduldige dame. Ze is heel eerlijk en legt je alles uit. Het was een bijzondere ervaring en ze zat er helemaal op met haar uitleg. Speciaal leuk en zeker de moeite.




Ervaring van Ruby red met medium Negilia   Ervaring van Ruby red met medium Negilia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Goedenmiddag Lola je had inderdaad gelijk we zijn weer bij elkaar. En alles is weer goed tussen ons heel erg bedankt je heb me erg geholpen. Vriendelijke groetjes Stella.




Ervaring van Stella met medium Lola   Ervaring van Stella met medium Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Laatste dagen vaak met jou gesproken over mijn relatie waarin jij het positief ziet liggen en ik het totaal niet zo voelde. Dus ik ben blij dat het zo in het vooruitzicht ligt. Dit weekend zou voor hem een verandering moeten zijn omdat hij nu mijn andere kant heeft gezien. Ik zal rekening houden met de drukte van zijn werk maar probeer erop te vertrouwen dat hij gaat doen wat hij heeft beloofd. Ik hoop dat het idd over 2 a 3 weken heel anders is dan nu. Je weet dat je vandaag een glimlach op m,n gezicht heb gekregen. Liefs.




Ervaring van E met medium Nellekke   Ervaring van E met medium Nellekke   Ervaring van E geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met medium Gazali   Ervaring van Martine met medium Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom3 en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Ik heb Kiki weer mogen spreken en haar inzichten zijn zo mooi en zuiver dat ik daar stil van werd. De voorspellingen die zij een tijd geleden heeft gedaan blijft zij nog steeds bevestigen. Kiki, je bent een mooi mens.




Ervaring van Ineke met medium Kiki   Ervaring van Ineke met medium Kiki   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Ik ben altijd weer blij als ik met Karlien gesproken heb. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je werk Karlien en dat je mij nog regelmatig even op het goede spoor kan zetten. Ik ben blij met je.




Ervaring van Richard met medium Karlien   Ervaring van Richard met medium Karlien   Ervaring van Richard geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Bedankt voor de inzichten over mijn werksituatie. Het heeft mij enorm geholpen. Ik bel je binnenkort om verder te praten.




Ervaring van Ine met medium Evs   Ervaring van Ine met medium Evs   Ervaring van Ine geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Bedankt Negilia voor een fijn gesprek.




Ervaring van Medley met medium Negilia   Ervaring van Medley met medium Negilia   Ervaring van Medley geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Faith
  Ervaring met medium Faith
  Wauw dank je wel lieve Faith voor je eerlijke reading maar vooral voor hoe je me uit een situatie gecoachd hebt. Ik zat letterlijk vast in mijn denkpatroon en mijn overtuigingen, daar heb je me volledig uitgehaald.
ik ga zeker aan de slag met de tools die je me gegeven hebt en laat snel weer van me horen.
dank je wel Faith en tot snel

groetjes D.




Ervaring van D met medium Faith   Ervaring van D met medium Faith   Ervaring van D geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met medium Tess   Ervaring van Martine met medium Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique ik heb jouw gebeld over mij en virgil. En mijn moeder susanne heb je ook gesproken. Mocht alles uitkomen wat je hebt voorspelt dan bel ik je zelf terug.

Je bent echt een geweldige vrouw om mij te praten. Groetjes vanessa .




Ervaring van Vanessa en virgil met medium Monique   Ervaring van Vanessa en virgil met medium Monique   Ervaring van Vanessa en virgil geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met medium Monique   Ervaring van Liza met medium Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Negilla net gesproken ze heeft me geholpen uit me twijfels en eruitgehaald wat ik dacht, hartelijk dank.

Fajalobi.




Ervaring van Fajalobi met medium Negilia   Ervaring van Fajalobi met medium Negilia   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wat ben je goed zeg. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra met medium Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste Dirk, ik heb u afgelopen woensdag gesproken over mijn situatie met M, al de goede voorspellingen die u heeft gegeven zijn kort erna uitgekomen, ik was echt heel verbaasd erover dat alles gewoon klopte wat u mij heeft verteld en wat een begripvolle en ervaren man bent u, een topmedium dus, dank u wel voor alles.




Ervaring van N met medium Dirk   Ervaring van N met medium Dirk   Ervaring van N geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Besteparagnosten.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Besteparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Besteparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Besteparagnosten.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden